Share:
Notifications
Clear all

[Important] Sfaturi utile pentru promovarea unei proprietati de inchiriat


Forum Admin
(@forum_adm)
Membru
Data:: acum 10 luni
Postari: 16
Topic starter  
Poti sa inchiriezi singur apartamentul / imobilul sau poti apela la o agentie imobiliara sau ambele.
 
Daca te decizi sa inchiriezi singur proprietatea : 
 
A. Realizeaza fotografi relevante cu proprietatea, adauga anunturi pe cele mai traficate siteuri pentru inceput si alege un pachet de promovare, incepe anuntul tau cu "Proprietar inchiriez.... " mentioneaza in anunt ca nu colaborezi cu agentiile imobiliare. Pune-te in locul clientului, fara sa fi subiectiv,  daca tu ai inchiria acea proprietate la acel pret in acele conditii este posibil ca si el sa procedeze la fel. Nu lasa mobilier deteriorat/electrocasnice in proprietatea de inchiriat, redu pretul chiriei si prezinta proprietatea ca semimobilata sau partial mobilata si elibereaza apartamentul de toate bunurile care prezinta defecte.
 
2. Daca pozitia proprietatii permite poti amplasa un Banner " De inchiriat alaturi de numarul tau de telefon  "
 
3. Cu cat postezi mai multe anunturi cu atat sansele tale ca anuntul sa fie vazut de un potential client sunt mai mari.
 
Selecteaza clientii, nu doar banii sunt importanti, ci si starea in care va fi predat apartamentul si ingrijit pe perioada contractuala. Intotdeauna fi diplomat atunci cand ii selectezi. Intreaba despre animale de companie. 
 
B. Daca apelezi la serviciile unei agentii imobiliare nu e bine sa te limitezi la o singura agentie, poti colabora cu toate agentiile, comisionul lor de regula este jumatate din prima luna de chirie. Spune-le de la inceput ce tip de client cauti si care sunt conditiile tale de inchiriere. 
 
C. Poti sa te ocupi si tu si agentia imobiliara de inchirierea proprietatii. 
Acest subiect a fost modificat acum 10 luni de Forum Admin

Quote
Share: