Share:
Notifications
Clear all

[Important] Regulament

Forum Admin
(@forum_adm)
Membru

Regulament Forum                                                                                   01.04.2021

Crearea unui cont pe site-ul forumimobiliare.ro reprezinta acceptarea prezentului regulament. Acesta poate suferii modificari, va rugam sa il verificati periodic.

Fără spam. Sunt interzise postarile care promoveaza website-urile cu scopul de crestere a traficului. Orice post, semnatura, avatar sau mesaj privat de acest gen va fi sanctionat cu suspendarea permanenta a membrului.

Sunt acceptate postari continand adrese de website folosite in scop informativ.

Postarea trebuie adaugata in forumurile relevante. Mesajele postate în zona de subiecte greșite vor fi eliminate și plasate în sub-forum corect de către moderatori.

Respectați alți utilizatori. Sunt interzise injuriile si injuraturile. Utilizatorii care continuă să posteze comentarii inflamatorii, abuzive vor fi ștersi / interzisi pe forum imediat.

Hărţuire. Nu vor fi tolerate amenințări sau hărțuire a altor utilizatori. Orice exemplu de comportament amenințător sau hărțuitor este un motiv pentru ștergerea de pe forum cu efect imediat.

Conținut pentru adulți. Nu este permisă pornografia sub nici o forma. Orice postare care conține materiale pentru adulți de orice fel (video, audio, poze, link) vor fi șterse, iar utilizatorul permanent bannat cu efect imediat.

Conținut ilegal. Nu este permisă postarea materialelor protejate prin drepturi de autor sau a altor tipuri de conținut ilegal. Orice postări care conțin conținut ilegal sau materiale protejate prin drepturi de autor vor fi șterse. Nu sunt acceptate discutii despre software piratat  / crack, despre orice website sau sursa de informatii care oferta software piratat.

 

Quote
Topic starter Posted : 10 aprilie 2021 09:51
Share: