Share:
Notifications
Clear all

Locuri de parcare in Bucuresti, parcari de resedinta si preturi parcari in ansambluri rezidentiale


Forum Admin
(@adm_forum)
Membru
Data:: acum 6 luni
Postari: 35
Topic starter  

Se pare ca Bucurestiul ar fi unul dintre cele mai aglomerate orase din lume, in ceea ce priveste traficul auto asa ca locurile de parcare sunt foarte cautate. Locurile de parcare de resedinta se vor scumpi incepand din anul urmator. Bucurestiul este impartit in patru zone : A, B, C si D zona A devenind cea mai scumpa. Creșterea a fost de la 84 de lei, la 600 de lei anual. În zona B tariful va fi de 500 lei anual față de 66 de lei, în C va fi de 400 față de 55 de lei și în zona de D va fi de 300 de lei, față de 37 de lei. Solicitarea de majorare a venit de la primarii de sector. 

In planul privat al locurilor de parcare aflate in ansamblurile rezidentiale din Bucuresti, acestea pot fi cumparate fie in subteran fie in exterior.

Parcarile supraterane in Bucuresti se vand la preturi intre 3500 Euro si peste 9000 Euro in functie de zona in care se afla. 

Parcarile subterane in Bucuresti se vand la preturi intre 4900 Euro si peste 17.000 Euro in functie de zona in care ea afla.

Un ansamblu rezidential din Bucuresti situat in zona de sud, ofera posibilitatea  celor ce inchiriaza apartamente in complex, de a inchiria si  locuri de parcare subterane la pretul de 180 lei/ luna / lot. Oferta se adreseaza doar celor ce inchiriaza apartamente in cadrul complexului. 

Acest subiect a fost modificat acum 4 luni 3 ori de Forum Admin

Quote
Share: