Share:
Notifications
Clear all

Informatii despre blocurile din cartierul Drumul Taberei si blocuri din Bucuresti


ASD
 ASD
(@asd)
Membru activ Registered
Data:: acum 10 luni
Postari: 11
Topic starter  

Am ajutat un prieten care era interesat sa cumpere un apartament in Drumul Taberei . Intre timp a achizitionat un apartament cu 3 camere in zona Favorit de care se declara multumit. 

Ajutorul a constat in a ii trimite niste linkuri ( cele doua de mai jos ) ce contin informatii despre blocurile din Drumul Taberei si amplasarea lor  pe harta ( linkul 1)   precum si tipul de apartament aflat in bloc ( schita apartamentului - linkul 2) , i-am mai trimis si cateva anunturi care mi-au parut interesante. L-a ajutat sa localizeze blocul si sa isi dea seama cum e orientat apartamentul din punct de vedere cardinal discutand telefonic cu proprietarii, a mers la vizionare doar cand a fost multumit de amplasarea blocului. De asemenea a putut afla daca blocul este expertizat din punct de vedere seismic, precum si anul constructiei.  M-am gandit ca poate mai sunt si alte persoane aflate in cautarea unui apartament in cartierul Drumul Taberei sau in Bucuresti (referire la blocurile vechi )  iar informatiile pot fi utile. 

Informatii si harti blocuri apartamente Drumul Taberei : https://drumultaberei.wordpress.com/category/harti-si-imagini-aeriene/

Informatii legate de riscul seismic, schita apartamentului : https://www.teoalida.ro/harta-bucuresti/

linkul 2 contine date despre blocurile din Bucuresti in general

 

Acest subiect a fost modificat acum 9 luni 2 ori de ASD

Quote
Share: